00:58 uur 08-02-2024

LambdaTest en QualityKiosk Technologies werken samen om Enterprise Quality Assurance te verbeteren

LambdaTest en QualityKiosk Technologies zijn een strategische samenwerking aangegaan om maatoplossingen te bieden die bedrijven in staat stellen hoogwaardige, schaalbare software te ontwikkelen met verbeterde testefficiëntie en innovatie.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een gerenommeerd uniform testplatform in de cloud, en QualityKiosk Technologies, een wereldwijd erkende leverancier van diensten op het gebied van kwaliteitstechniek, kondigen met trots een strategisch partnerschap aan.

De samenwerking is bedoeld om oplossingen op maat te leveren, zodat bedrijven foutloze software van hoge kwaliteit op schaal kunnen creëren en doorvoeren. Deze samenwerking benut de expertise van QualityKiosk op het gebied van prestatietechniek en kwaliteitsborging, in combinatie met het AI-gebaseerde cloud-gebaseerde testplatform van LambdaTest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest: press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr