02:46 uur 08-02-2024

Kalray en Arm gaan samenwerken om data-intensieve verwerking en AI DPU-versnellingsoplossingen naar het wereldwijde ecosysteem van Arm te brengen

De innovatieve DPU-technologie van Kalray zal de toegang tot data-intensieve en AI-verwerkingsoplossingen vergroten

GRENOBLE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Kalray (Euronext Growth Paris: ALKAL), een leider in hardware- en softwaretechnologieën gericht op databeheer en data-intensieve verwerking van cloud tot edge, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met Arm om ultra-hoogwaardige dataverwerkings- en AI-mogelijkheden te leveren voor een breed scala aan applicaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van Kalray’s toonaangevende data processing unit (DPU)-technologie en het robuuste partnerecosysteem van Arm.

De steeds toenemende vraag naar geavanceerde gegevensverwerking en AI-mogelijkheden is een hoeksteen geworden van moderne toepassingen, variërend van opslag- en netwerkapparatuur tot datacenterservers en edge computing, zoals smart vision-systemen of telecomoplossingen.

Il testo originale del presente annuncio, redatto nella lingua di partenza, è la versione ufficiale che fa fede. Le traduzioni sono offerte unicamente per comodità del lettore e devono rinviare al testo in lingua originale, che è l’unico giuridicamente valido.

Contacts

CONTACTPERSONEN VOOR BELEGGERS

Eric BAISSUS
contactinvestisseurs@kalrayinc.com
Tel.: +33 4 76 18 90 71

ACTUS Finance & Communication

Anne-Pauline PETUREAUX
kalray@actus.fr
Tel.: + 33 1 53 67 36 72

CONTACTPERSONEN VOOR DE PERS

Diana EADINGTON
communication@kalrayinc.com
Tel.: +44 7939 877 880

ACTUS Finance & Communication

Serena BONI
sboni@actus.fr
Tel.: +33 4 72 18 04 92

Check out our twitter: @NewsNovumpr