00:38 uur 14-04-2023

2023 NAB Show®: Kalray presenteert ngenea®2, een belangrijke ontwikkeling van zijn Open Data Management Platform, en demonstreert dit met AWS en Seagate.

ngenea®2 opent samen met Kalray’s softwaregedefinieerde opslagoplossing (pixstor) en Kalray’s processoren (Coolidge) nieuwe perspectieven voor de verwerking en het beheer van complexe datagebaseerde werkstromen in de industrie.

GRENOBLE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Kalray (Euronext Growth Paris : ALKAL), kondigde vandaag de release aan van ngenea®2, de nieuwe versie van zijn open data management- en organisatieplatform voor datagebaseerde toepassingen. Dankzij het gebruik van Kalray’s Data Processor Unit (DPU) versnellingskaarten en Kalray’s pixstor™ softwaregedefinieerde opslagoplossing, geeft ngenea®2 gehoor aan de behoeften van een groeiend aantal bedrijven in alle sectoren om hun gegevens sneller, efficiënter en veiliger te verwerken, op te slaan en te beheren, waar de gegevens zich ook bevinden en ongeacht de toepassing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BELEGGERSCONTACTEN

Eric BAISSUS
contactinvestisseurs@kalrayinc.com
Telefoon: + 33 4 76 18 90 71

ACTUS Finance & Communication

Anne-Pauline PETUREAUX
kalray@actus.fr
Telefoon: + 33 1 53 67 36 72

PERSCONTACTEN

Sylvie DAM
communication@kalrayinc.com
Telefoon: +33 4 76 18 90 71

ACTUS Finance & Communication

Serena BONI
sboni@actus.fr
Telefoon: +33 4 72 18 04 92

Check out our twitter: @NewsNovumpr