23:00 uur 07-02-2024

SBT kiest Brightcove voor zijn nieuwe streamingdienst

SBT, het op een na grootste tv-netwerk in Brazilië en een van de grootste omroepen in Latijns-Amerika kiest Brightcove’s bekroonde streamingtechnologie en lanceert zijn nieuwe streaming-app

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, kondigt vandaag aan dat Sistema Brasileiro de Televisão (SBT), een van de meest prominente tv-netwerken van Brazilië, Brightcove heeft gekozen als officiële streamingtechnologiepartner voor zijn nieuwe AVOD-app, +SBT. De dienst zal in april van start gaan. Brightcove is geselecteerd vanwege zijn met een Emmy Award bekroonde technologie. De betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid van Brightcove zullen SBT helpen om content van zijn meer dan 100 omroepstations rechtstreeks naar het publiek in heel Brazilië te streamen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Joseph J. Nuñez

press@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr