20:42 uur 06-02-2024

ProAmpac lanceert recycleerbare vezeltechnologie met hoge barrière voor thermovormtoepassingen

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider op het gebied van flexibele verpakkingen en materiaalwetenschap, heeft zijn nieuwste duurzame technologie in Europa gelanceerd: ProActive Recyclable FibreSculpt. Deze op vezels gebaseerde oplossing met een hoge barrière is ontworpen voor thermovormtoepassingen die geschikt zijn voor verschillende producten, waaronder gekoeld gekookt vlees, vleeswaren, gesneden kaas en vis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240206880370/nl/

ProActive Recyclable FibreSculpt (Photo: Business Wire)

ProActive Recyclable FibreSculpt (Photo: Business Wire)

“ProActive Recyclable FibreSculpt voldoet aan de OPRL-richtlijnen en beschikt over een vezelgehalte van meer dan 90%. Deze nieuwste innovatie onderstreept de niet-aflatende toewijding van ProAmpac om merken te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken,” aldus Ali McNulty, Market Manager voor ProAmpac.

FibreSculpt biedt verschillende duurzaamheidsvoordelen, waaronder:

Lichtgewicht: mogelijkheid tot verpakkingsreductie in vergelijking met thermogevormde flexibele, rigide of semi-rigide alternatieven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Montesanto Miles

ProAmpac

(617) 721 7040

Whitney.Montesanto@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr