19:33 uur 06-02-2024

Kanaalleiders van Laserfiche genomineerd op de lijst van 2024 CRN® Channel Chiefs

Taylor Grosso, Charles Suzara en Vicki VanValin erkend voor het aansturen van strategieën en partnerschappen om het Laserfiche Solution Provider-programma vooruit te helpen.

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche, de toonaangevende SaaS-leverancier van intelligent contentmanagement en automatisering van bedrijfsprocessen, kondigde vandaag aan dat CRN ®, een merk van The Channel Company, drie Laserfiche channel leaders heeft benoemd voor haar 2024 Channel Chiefs lijst: Taylor Grosso, senior director van Global Channels and Alliances, Charles Suzara, associate director – west, en Vicki VanValin, vice president of sales. De prestigieuze CRN Channel Chiefs lijst wordt jaarlijks gepubliceerd en erkent IT-vendor en distributieleiders die de strategie aansturen en de kanaalagenda voor hun bedrijven bepalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Linda Domingo

Directeur, Public Relations, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 ext. 234

Contact voor The Channel Company:
Natalie Lewis

The Channel Company

nlewis@thechannelcompany.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr