02:55 uur 06-02-2024

Incyte verkrijgt wereldwijd exclusieve rechten voor het ontwikkelen en op de markt brengen van Tafasitamab (Monjuvi®)

Tafasitamab is goedgekeurd in combinatie met lenalidomide voor de behandeling van recidief of refractair diffuus grootcellig B-cellymfoom (DLBCL) en wordt momenteel onderzocht in Fase 3 voor meerdere indicaties

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) heeft aangekondigd dat het een overeenkomst voor de aankoop van activa is aangegaan met MorphoSys AG (FSE: MOR; NASDAQ: MOR). Dit geeft Incyte de exclusieve wereldwijde rechten op tafasitamab, een gehumaniseerde Fc-gemodificeerde CD19-gerichte immuuntherapie die in de VS op de markt wordt gebracht als Monjuvi® (tafasitamab-cxix) en buiten de VS als Minjuvi® (tafasitamab).

“Door deze nieuwe overeenkomst met MorphoSys krijgt Incyte de exclusieve wereldwijde rechten op tafasitamab en de volledige controle over de ontwikkeling en verkoop ervan, waardoor we aanzienlijke operationele efficiëntie en kostensynergieën kunnen realiseren,” aldus Hervé Hoppenot, Chief Executive Officer van Incyte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Incyte:
Media
media@incyte.com

Beleggers
ir@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr