19:33 uur 06-02-2024

Belkin introduceert de divisie Future Ventures voor verdere productinnovatie en ontwikkeling van nieuwe categorieën

Future Ventures gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om producten voor elke generatie te maken

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al 40 jaar marktleider op het gebied van consumentenelektronica, heeft vandaag een nieuw bedrijfsonderdeel aangekondigd: Future Ventures. Deze divisie richt zich op mogelijkheden en nieuwe wegen voor Belkin om creatieve oplossingen te vinden voor de moderne wereld, waaronder contentcreatie, ruimtelijk computergebruik, kunstmatige intelligentie en robotica. De eerste twee producten uit deze nieuwe lijn zijn de eerder dit jaar op CES 2024 aangekondigde Pro standaard met automatische tracking en een nieuwe batterijhouder voor Apple Vision Pro.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240202589457/nl/

The first two products from Belkin Future Ventures division are the Auto-Tracking Stand Pro, announced earlier this year at CES 2024, and a new Battery Holder for Apple Vision Pro. (Photo: Business Wire)

The first two products from Belkin Future Ventures division are the Auto-Tracking Stand Pro, announced earlier this year at CES 2024, and a new Battery Holder for Apple Vision Pro. (Photo: Business Wire)

Future Ventures bestaat uit vooruitstrevende ontwerpers, ontwikkelaars en productmanagers die allemaal werken op het hoofdkantoor van Belkin in El Segundo, Californië, en op satellietlocaties wereldwijd. Belkins jarenlange ervaring met het maken van hoogwaardige en mensgerichte accessoires voor mobiele apparaten en computers vormt de basis voor deze nieuwe divisie en plaatst het bedrijf in een goede positie om nieuwe producten en categorieën voor de volgende generatie te ontwikkelen.

“Belkin innoveert al meer dan 40 jaar en Future Ventures was een voor de hand liggende volgende stap in onze plannen om met nieuwe ideeën te komen”, aldus Steve Malony, CEO van Belkin. “We weten dat goede ideeën overal vandaan komen, dus zoeken we overal naar nieuwe categorieën en producten waarin we geloven. Future Ventures opent de deur naar nieuwe markten waar Belkin nog niet echt aanwezig is. Onze nieuwe Pro standaard met automatische tracking was een groot succes op CES 2024. En dit is nog maar het begin, want deze nieuwe divisie heeft nog veel meer in petto.”

Pro standaard met automatische tracking

’s Werelds eerste door Apple gecertificeerde Works with DockKit-accessoire, de Pro standaard met automatische tracking, biedt naadloos handsfree camerawerk voor content- en filmmakers, docenten, virtuele presentatoren, ontwikkelaars van sociale apps en meer. Hij kan 360° draaien en 90° kantelen om met behulp van de iPhone-camera en de trackingtechnologie van DockKit bewegende onderwerpen in beeld te volgen. De Pro standaard met automatische tracking is bovendien voor ten minste 75% gemaakt van materiaal dat na gebruik is gerecycled, en wordt verkocht in een plasticvrije verpakking. Dit sluit aan bij het streven van Belkin om producten op meer verantwoorde wijze te maken.

De Pro standaard met automatische tracking kost USD 179,99 en is vooruit te bestellen op belkin.com. Mediakit kan HIER worden gedownload.

Batterijhouder voor Apple Vision Pro

De batterijhouder is ontworpen om de batterij van de Apple Vision Pro veilig op te bergen en zo de handen vrij te houden voor extra gebruiksgemak. De batterijhouder is snel en eenvoudig met de clip aan een riem of broek te bevestigen of met de schouderband schuin over het bovenlijf te dragen tijdens gebruik van de Apple Vision Pro.

De Pro standaard met automatische tracking kost USD 179,99 en is vooruit te bestellen op belkin.com in de VS. Hij is binnenkort verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten wereldwijd. Mediakit kan HIER worden gedownload.

Ga voor meer informatie over producten van Belkin naar Belkin.com of volg Belkin op Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn en X.

Over Belkin

Het in Californië gevestigde Belkin is marktleider op het gebied van accessoires en levert al 40 jaar bekroonde producten gericht op stroomvoorziening, bescherming, productiviteit, connectiviteit en audio. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. De focus van Belkin ligt onverminderd op onderzoek en ontwikkeling, samenleving, onderwijs, duurzaamheid en vooral ook op de mensen voor wie we onze producten maken. Sinds ons bescheiden begin in 1983 vanuit een garage in Zuid-Californië is Belkin uitgegroeid tot een divers, wereldwijd technologiebedrijf. We houden daarbij altijd oog voor onze planeet en blijven geïnspireerd door de verbinding tussen mens en technologie.

Contacts

Mediacontactpersoon

Jen Wei

VP Global Communications en Corporate Development

comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr