18:44 uur 05-02-2024

Aston Martin Aramco Formula One® Team en NetApp verlengen samenwerkingsverband

Intelligente data-infrastructuur hielp raceteam van wereldklasse naar zijn beste seizoen tot nu toe, met acht finishes in de top drie in 2023

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Het Aston Martin Aramco Formula One® Team en NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, hebben vandaag de verlenging van hun partnerschap aangekondigd, waarbij NetApp is aangewezen als de Global Data Infrastructure Partner van het team. NetApp is een belangrijke partner voor het team sinds het in 2021 terugkeerde naar de Formule 1®-races, na meer dan 60 jaar weg te zijn geweest van het circuit. Deze partnerschapsvernieuwing bouwt voort op de voorgaande drie jaar van succesvolle samenwerking, waardoor Aston Martin Aramco de opslagtechnologie van NetApp kan gebruiken om onmiddellijk de enorme hoeveelheden gegevens op te slaan, te beheren en te openen die het team nodig heeft om zijn prestaties te optimaliseren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240205205577/nl/

Clare Lansley (left), CIO of Aston Martin Aramco and George Kurian (right), CEO of NetApp, shake hands to celebrate their companies’ partnership renewal. (Photo: Business Wire)

Clare Lansley (left), CIO of Aston Martin Aramco and George Kurian (right), CEO of NetApp, shake hands to celebrate their companies’ partnership renewal. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr