23:25 uur 01-02-2024

Xsolla komt met een nieuwe editie van het Xsolla-rapport: The State of Play geeft vorm aan de toekomst van games en gameontwikkeling aan de hand van uitgebreide industriële inzichten en trends voor 2024

Xsolla geeft inzicht in videogames door terug te blikken en inzicht te geven in wat er in 2024 gaat komen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, kondigt met trots de publicatie aan van “The Xsolla Report: The State of Play”, editie Winter 2024. Deze editie is een strategische handleiding voor de dynamische game-industrie en game-ontwikkelingsgemeenschap en verkent de huidige trends en toekomstverwachtingen, die het traject van de industrie bepalen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240201945027/nl/

(Graphic: Xsolla)

(Graphic: Xsolla)

In dit uitgebreide rapport geeft Xsolla een gedetailleerd overzicht van de ontwikkeling van de gamingindustrie in de afgelopen vijf jaar en waar de sector naartoe gaat. In het rapport worden belangrijke trends belicht, zoals de grote impact van social en casual gaming tijdens wereldwijde lockdowns, waardoor gaming een vitaal kanaal voor sociale interactie in moeilijke tijden wordt.

Berkley Egenes, Chief Marketing & Growth Officer van Xsolla, deelt zijn visie voor de industrie: “Met de onthulling van ‘The State of Play’ Winter 2024 Edition is het duidelijk dat de game-industrie zich in een transformatief tijdperk bevindt. Het rapport is rijk aan gegevens en inzichten en getuigt van onze toewijding om ontwikkelaars en belanghebbenden in de sector te ondersteunen. Het biedt een diepgaand inzicht in de marktdynamiek en opkomende trends, cruciaal voor het vormgeven van strategieën en het omarmen van de toekomst van gaming.”

Deze editie bevat bijdragen van doorgewinterde professionals zoals Aisyah Ambok van PlayStation Studios Malaysia en Walter Souto, Head of Product – Cloud Gaming bij AWG; het rapport is een samenbundeling van verschillende deskundige standpunten over de toekomstige koers van de game-industrie.

Het rapport belicht ook de toenemende invloed van vrouwen in games door het accent te leggen op de uitbreiding van rollen en de essentiële rol van diversiteit binnen de sector. Verder onderzoekt het de opleving van mobiel gamen en de opkomst van cloudgaming, waarmee inzicht wordt gegeven in sectoren met een aanzienlijk groeipotentieel.

Financiering is een veelbesproken onderwerp voor nieuwe en opkomende games. Xsolla heeft de nieuwste investeringstrends in de gamesector grondig geanalyseerd. Deze bevindingen hebben betrekking op recente fusies, overnames en innovatieve methoden om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van games, waardoor lezers een duidelijk beeld krijgen van de financiële dynamiek die de sector vooruit stuwt.

Met een afsluitende blik op de toekomst biedt “Het Xsolla Report: The State of Play” Winter 2024 Edition zowel een retrospectieve analyse als een leidraad voor de toekomst. Het voorziet gameontwikkelaars, industrieleiders en belanghebbenden van nieuwe inzichten om met succes door het veranderende gamelandschap in 2024 te navigeren.

Het Xsolla-rapport: The State of Play Winter 2024 Edition kan nu gratis worden gedownload. Ga naar om uw exemplaar te bestellen en waardevolle inzichten te krijgen in de toekomst van de game-industrie: https://xsolla.pro/TXR-Winter24

Over Xsolla

Xsolla is een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames met een robuuste en krachtige set tools en services die speciaal voor de branche zijn ontworpen. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden game-ontwikkelaars en -uitgevers van elke omvang geholpen bij het financieren, op de markt brengen, lanceren en genereren van inkomsten met hun games wereldwijd en op meerdere platforms. Als innovatieve leider op het gebied van game-commerce is het de missie van Xsolla om de inherente complexiteit van wereldwijde distributie, marketing en het genereren van inkomsten op te lossen, zodat onze partners meer geografische gebieden kunnen bereiken, meer inkomsten kunnen genereren en relaties kunnen opbouwen met gamers over de hele wereld. Xsolla, met hoofdkantoor en vestiging in Los Angeles, Californië, en met kantoren in Londen, Berlijn, Seoul, Beijing, Kuala Lumpur, Raleigh, Tokio en steden over de hele wereld, ondersteunt grote gametitels zoals Valve, Twitch, Roblox, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo en meer.

Voor meer informatie en aanvullende details gaat u naar: xsolla.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Global Director of Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr