23:31 uur 01-02-2024

Verimatrix en Amazon Web Services werken samen om snelheid en betrouwbaarheid voor OTT-inhoudbeveiliging verder te verhogen

Het Streamkeeper Multi-DRM SaaS-platform is bruikbaar in elk videoserviceproject en ondersteunt eenvoudig en snel miljoenen gelijktijdige kijkers voor live-evenementen en andere premium-inhoud

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Amazon Web Services (AWS) om de schaalbaarheid, beschikbaarheid en gebruiksgemak voor zijn op Streamkeeper Multi-DRM-cloud gebaseerde OTT-platform voor inhoudbeveiliging verder te versterken.

Streamkeeper Multi-DRM, een multi-tenant platform dat wordt ingezet in de AWS-cloud, is compatibel met AWS SPEKE om naadloos samen te werken met AWS Media Services.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Contactpersoon voor de media bij Verimatrix:
Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr