15:53 uur 01-02-2024

Takeda kondigt opvolging van Chief Financial Officer aan

OSAKA, Japan & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Takeda (TOKYO:4502/NYSE:TAK) maakte vandaag bekend dat Chief Financial Officer Costa Saroukos besloten heeft om Takeda te verlaten om naar zijn thuisland Australië terug te keren en dichter bij zijn familie te zijn. Mr. Saroukos zal met ingang van 1 april 2024 niet langer de rol van CFO vervullen en blijft bij het bedrijf als lid van de raad van bestuur tot 28 juni 2024. Milano Furuta, voorzitter van Takeda’s JPBU (Japan Pharma Business Unit), zal Mr. Saroukos met ingang van 1 april 2024 opvolgen. Mr. Furuta zal verslag uitbrengen aan Christophe Weber, voorzitter & CEO, en zal actief zijn vanuit Tokio, in Japan. Als CFO zal Mr. Furuta aan de raad van bestuur worden voorgesteld als kandidaat voor verkiezing bij de raad.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Internationale media
Brendan Jennings

brendan.jennings@takeda.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr