19:02 uur 01-02-2024

Kinaxis Inc. houdt een conference call over de financiële resultaten van het vierde kwartaal van 2023 op 29 februari 2024

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® (TSX:KXS), het toonaangevende platform voor beheer van toeleveringsketens, kondigde vandaag aan dat het haar conference call heeft gepland om de financiële resultaten te bespreken van haar vierde kwartaal en het boekjaar dat op 31 december 2023 afliep. Deze call wordt gehouden op donderdag 29 februari om 8.30 uur a.m. ET (Eastern Time) door John Sicard, CEO, en Blaine Fitzgerald, Chief Financial Officer, gevolgd door een tijdsbestek voor vragen en antwoorden. Het bedrijf zal haar financiële resultaten rapporteren voor het vierde kwartaal en het jaareinde op woensdag 28 februari 2024, na de sluiting van de markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr