21:14 uur 31-01-2024

LambdaTest lanceert eerste editie van Spartan Summit 2024: een samenkomst van testgiganten

LambdaTest kondigt Spartan Summit 2024 aan, waarbij testexperts en enthousiastelingen worden verenigd voor het delen van kennis en netwerken in een gratis online evenement

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd uniform testplatform, kondigt de Spartan Summit 2024 aan, gepland voor 6 februari. Dit gratis online evenement belooft een samenkomst van testexperts en enthousiastelingen en biedt een uniek platform voor kennisuitwisseling en netwerken.

LambdaTest Spartans is een gemeenschapsbelangenprogramma voor innovators, bouwers en changemakers in de test- en QA-wereld, inclusief gemeenschapsenthousiastelingen die zich inzetten voor het transformeren van de industrie.

De Spartan Summit brengt LambdaTest Spartans samen, een gemeenschap van toegewijde ambassadeurs, variërend van testliefhebbers tot doorgewinterde experts.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest: press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr