15:00 uur 31-01-2024

Boomi verkrijgt twee patenten voor AI-innovatie

De nieuwe technologiepatenten van het bedrijf zijn revolutionair in vergelijking met bestaande iPaaS-paradigma’s en onderstrepen de toonaangevende positie van Boomi wat betreft innovatie op het gebied van integratie, automatisering en AI

CHESTERBROOK, Pennsylvania–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, maakt met trots bekend dat het bedrijf twee nieuwe patenten heeft verkregen van het United States Patent and Trademark Office (USPTO) op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Met deze patenten stijgt het totale aantal patenten van Boomi tot 36, hetgeen de toewijding van het bedrijf tot innovatie en de voortdurende inspanningen van het bedrijf om de grenzen van AI-ontwikkeling te verleggen onderstreept.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240131835744/nl/

Boomi Secures Two Patents for AI Innovation (Graphic: Business Wire)

Boomi Secures Two Patents for AI Innovation (Graphic: Business Wire)

Het onlangs verleende Amerikaanse patent nr. 11.886.965 met de titel “Artificial-Intelligence-Assisted Construction of Integration Processes” heeft betrekking op de onderliggende technologie van functies waarmee klanten van Boomi integraties kunnen maken op basis van suggesties van Boomi, zoals ‘Shape Suggest’, ‘Quick Start’ en meer recentelijk, ‘Boomi AI‘.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr