00:12 uur 31-01-2024

Armis benoemt Bart Hammond tot Chief Customer Officer

Bewezen leider op het gebied van professionele IT-diensten voegt zich bij het managementteam om de ervaring en retentie van Armis-klanten te beheren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het asset intelligence cybersecuritybedrijf, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Bart Hammond tot Chief Customer Officer (CCO). Als CCO zal Hammond verantwoordelijk zijn voor het leiden van het Customer Success-team van Armis en het beheren van de ervaring en retentie van Armis-klanten.

“Onze klanten zijn onze eerste prioriteit. Als klantgerichte organisatie is het essentieel om elk aspect van de gezondheid van de klant in de gaten te houden om klanten consequent te helpen onze oplossingen beter te gebruiken om hun zwaarste uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging op te lossen,” aldus Yevgeny Dibrov, CEO en medeoprichter van Armis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr