22:11 uur 30-01-2024

Nieuw kantoor van Kinaxis in Dallas brengt toonaangevende ‘Tech’ voor toeleveringsketens in Texas

Internationale innovator van toeleveringsketens verbetert haar aanwezigheid in de Verenigde Staten met een nieuwe locatie in de ‘Lone Star’-staat om haar lopende uitbreidingsinspanningen te ondersteunen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® Inc. (TSX: KXS), het toonaangevende platform voor beheer van toeleveringsketens, maakte vandaag bekend dat een nieuw kantoor wordt geopend in Dallas, in Texas, ter ondersteuning van het steeds groter wordende klantenbestand in de Verenigde Staten nu het bedrijf zich voor toekomstige groei beter wenst te positioneren.

Het bedrijf beschikt al over een goed beslagen team en het nieuwe kantoor te Dallas, gevestigd in Las Colinas, zal optreden als gecentraliseerde hub waar werknemers en klanten kunnen samenkomen om zich te verbinden, samen te werken en te timmeren aan oplossingen voor een aantal van de meest prangende uitdagingen waarmee internationale toeleveringsketens kampen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr