16:41 uur 30-01-2024

Cirium Ascend Consultancy scheert nieuwe hoge toppen: in 2024 voor de negende keer met de titel ‘Appraiser of the Year’ bekroond

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Cirium Ascend Consultancy, dat deel uitmaakt van Cirium, het meeste betrouwbare bedrijf ter wereld als bron voor luchtvaartanalyse, heeft weerom haar ongeëvenaarde expertise in luchtvaartbeoordeling bewezen door de fel begeerde award ‘Appraiser of the Year’ te winnen tijdens de Airline Economics Aviation 100 Global Leaders Awards 2024. Deze opmerkelijke verwezenlijking markeert de negende keer dat Cirium Ascend Consultancy met deze prestigieuze award wordt vereerd, en zo haar positie als toonaangevende consultancy in de luchtvaartsector versterkt.

De award, die in Dublin tijdens de Growth Frontiers-conferentie werd voorgesteld, is een erkenning van Cirium Ascend Consultancy’s niet-aflatende inzet voor uitmuntendheid en innovatie in luchtvaartanalyse en consultancy.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen: media@cirium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr