15:00 uur 30-01-2024

Andersen breidt waarderingsmogelijkheden uit in heel Latijns-Amerika door toevoegingen in Argentinië, Chili, Colombia en Mexico

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen, de snelst groeiende onafhankelijke, multidisciplinaire organisatie voor professionele dienstverlening ter wereld, heeft zijn waarderingscapaciteiten en team uitgebreid door de toevoeging van samenwerkende bedrijven in Argentinië, Chili, Colombia en Mexico. De aankondiging volgt op de lancering van Andersens wereldwijde waarderingspraktijk en de toevoeging van waarderingsmogelijkheden in Brazilië vorig jaar. Deze toevoegingen versterken het snelgroeiende platform van de organisatie in de regio, dat al beschikt over fiscale en juridische dekking in meer dan 18 landen in Latijns-Amerika.

De nieuwe bedrijven die zich aansluiten bij het platform van Andersen in Latijns-Amerika zijn onder meer:

  • First Capital Group (Argentinië) – First Capital Group, gevestigd in Buenos Aires, is een team van financiële professionals met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van zakelijke en financiële oplossingen, waaronder waarderingsdiensten.
  • Valoriza (Chili) – Met kantoren in Santiago en Miami is Valoriza een onafhankelijk bedrijf dat grondige en inzichtelijke taxaties levert met een focus op bedrijfswaarderingen en fusies en overnames voor het middensegment.
  • Valuaciones de Chile (Chili) – Valuaciones de Chile, gevestigd in Santiago, biedt onafhankelijke taxatiediensten gericht op onroerend goed, activa en machines en uitrusting.
  • Confianza (Colombia) – Confianza, gevestigd in Bogota, is gespecialiseerd in taxaties van machines en apparatuur en biedt klanten in Latijns-Amerika uitgebreide ondersteuning bij hun financiële activiteiten.
  • Giron Valuation Services (Mexico) – Giron Valuation Services (GVS), opererend vanuit Estado de México, is een team van professionals met uitgebreide ervaring in het leveren van bedrijfswaarderingen en financiële adviesdiensten aan zowel lokale als mondiale klanten.

“Waardering is een belangrijk groeigebied voor Andersen, en de verwachting is dat we onze wereldwijde waarderingspraktijk snel zullen uitbreiden in andere belangrijke markten in Latijns-Amerika en wereldwijd,” aldus Mark L. Vorsatz, wereldwijd voorzitter en CEO van Andersen.

“We zijn er trots op samen te werken met deze bedrijven terwijl we ons wereldwijde aanbod van waarderingsdiensten uitbreiden in heel Latijns-Amerika,” voegde Sid Luckenbach, Managing Director van de wereldwijde waarderingspraktijk van Andersen, daaraan toe. “Deze nieuwe bedrijven sluiten cultureel gezien sterk aan bij Andersen en delen onze toewijding aan onafhankelijkheid, naadloze klantenservice, beheer en uitmuntendheid.”

Het wereldwijde waarderingsteam van Andersen werkt samen met bedrijven, fondsen, vermogende particulieren en family offices om taxaties te verzorgen van bedrijven, materiële en immateriële activa en complexe effecten voor belasting-, financiële rapportage- en transactieadviesdoeleinden. Klanten van Andersen omvatten een scala aan sectoren met uiteenlopende waarderingsbehoeften over de hele wereld.

“Latijns-Amerika blijft voor ons een opwindende groeimarkt,” stelde Leonardo Mesquita, Regional Managing Director voor Latijns-Amerika van Andersen. “Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan onafhankelijke taxaties in de hele regio, en we kijken ernaar uit om als één bedrijf aan hun taxatiebehoeften te voldoen.”

Andersens wereldwijde waarderingspraktijk is aanwezig in meer dan 25 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Over Andersen:

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 15.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 425 locaties via zijn aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr