19:50 uur 29-01-2024

Altasciences benoemt nieuwe General Manager, Clinical Operations

LAVAL, Québec–(BUSINESS WIRE)– Altasciences heeft de benoeming aangekondigd van James Brazeal als General Manager, Clinical Operations, in zijn klinische faciliteit in Kansas City.

James komt bij Altasciences nadat hij eerder werkte als Vice President Research bij het Akron Children’s Hospital, en meest recentelijk als Vice President Research Operations voor Circuit Clinical.

“James’ bewezen leiderschapskwaliteiten en diepgaande kennis van alle fasen van klinisch onderzoek zullen van onschatbare waarde zijn bij het leveren van deskundige begeleiding aan onze klanten tijdens hun klinische traject in de vroege fase,” aldus Ingrid Holmes, Vice President, Clinical Operations, Altasciences.

Met bijna tien jaar ervaring in de gezondheidszorg en de farmaceutische sector, waaronder klinische farmacologie, zal James zijn kennis toepassen om toezicht te houden op het dagelijkse beheer van klinische activiteiten in de Fase I klinische farmacologie-eenheid van Altasciences met 140 bedden in Kansas City.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
+1 514 601-9763
jcabana@altasciences.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr