01:07 uur 27-01-2024

Nieuw onafhankelijk klinisch onderzoek toont de veiligheid en doeltreffendheid aan van PERLE-borstimplantaat van GC Aesthetics

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– GC Aesthetics® (GCA), een niet-beursgenoteerd medisch technologiebedrijf dat oplossingen aanbiedt voor esthetiek en reconstructie op wereldwijde gezondheidszorgmarkten, kondigt met trots aan dat zijn borstimplantaat, PERLE™, werd belicht in een recent onafhankelijk peer-reviewed artikel dat werd gepubliceerd in het Aesthetic Surgery Journal Open Forum. Het onderzoek dat werd geleid door dhr. Taimur Shoaib (VK) benadrukt de veiligheid en prestaties van PERLE, het ronde soepele doorzichtige borstimplantaat met het unieke Bio-Q™-oppervlak en gel van de 6e generatie.

Dit is de eerste keer dat klinische gegevens over PERLE worden gepubliceerd in een internationaal tijdschrift waarmee de veiligheid en prestaties van dit borstimplantaat worden aangetoond.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fara Naomi Macias | Chief Marketing Officer

faramacias@gcaesthetics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr