17:56 uur 25-01-2024

IonQ bereikt één jaar eerder dan gepland haar voorziene technische mijlpaal

Bedrijf behaalt #AQ 35 één jaar eerder dan gepland, waardoor grotere en meer gesofisticeerde circuits op een van de krachtigste quantumsystemen ter wereld kan werken

COLLEGE PARK, Md.–(BUSINESS WIRE)– IonQ (NYSE: IONQ), een leider in de quantumcomputersector, maakte vandaag bekend dat het haar technische mijlpaal van 35 algoritmische qubits (#AQ) een volledig jaar eerder dan gepland heeft bereikt. Deze belangrijke mijlpaal werd bereikt op IonQ Forte en maakte gebruik van de unieke voordelen van de quantumcomputers van IonQ, met zeer betrouwbare trapped ion qubits en de alles met alles geconnecteerde architectuur, de enige in deze sector.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240125427040/nl/

Side view of IonQ Forte EGT (evaporated glass ion trap chip) (Image Courtesy: IonQ)

Side view of IonQ Forte EGT (evaporated glass ion trap chip) (Image Courtesy: IonQ)

Bij #AQ 35 zullen de systemen van IonQ nu meer dan ooit nuttig zijn voor het aanpakken van quantumtoepassingen, zoals bij quantum machine learning en quantumchemie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact IonQ:
Tyler Ogoshi

press@ionq.com

Investeerderscontact IonQ:
investors@ionq.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr