20:05 uur 25-01-2024

H.I.G. Capital breidt haar aanwezigheid in het Midden-Oosten uit met een nieuw kantoor in Dubai

NEW YORK & DUBAI–(BUSINESS WIRE)– H.I.G. Capital (“H.I.G.” of het “Bedrijf”), een toonaangevend internationaal bedrijf dat zich toelegt op alternatieve investeringen met $60 miljard kapitaal onder beheer, kondigde de opening van haar kantoor in Dubai aan.

Het nieuwe kantoor*, gevestigd in het DIFC (Dubai International Financial Centre), zal de Capital Formation-professionals van H.I.G. hosten en nauw samenwerken met de bestaande plaatselijke en regionale investeerders van H.I.G. in het Midden-Oosten en verder nieuwe strategische partnerschappen ontwikkelen. Oliver Slade, algemeen directeur, en Alexia Klat, de voorzitter, zullen de inspanningen van H.I.G. in de regio leiden. Dankzij deze lokale aanwezigheid kan H.I.G. de relaties met haar investeerders in de regio verdiepen, en zo voor meer toegang tot alternatieve investeringen zorgen binnen H.I.G.’s internationale middenmarktplatform in de V.S., Europa en Latijns-Amerika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jordan Peer Griffin

Executive Managing Director

jpeer@higcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr