12:00 uur 25-01-2024

De verfijning van cybercriminelen wordt steeds intensiever met opkomende strategieën voor de vervreemding van geld en de veroorzaking van chaos

Cyberbende-allianties, kleine stappen met grote impact en inbreuken door zes partijen op komst, volgens de 11e jaarlijkse Experian® Data Breach Industry Forecast

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hoewel beproefde tactieken als phishing en malware niet meer weg te denken zijn, zijn er op het gebied van cyberbeveiliging altijd nieuwe benaderingen waar u op moet letten. De 11e jaarlijkse Data Breach Industry Forecast van Experian bevat zes voorspellingen voor 2024 die een wereldwijde lens richten op de slimme stappen die door cybercriminelen van heinde en verre mogelijk gezet zullen worden om organisaties binnen te dringen en daar de vruchten van te plukken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240125417588/nl/

To download the Experian Data Breach Resolution Industry Forecast, go to https://ex.pn/2024databreachindustryforecast. (Graphic: Experian)

To download the Experian Data Breach Resolution Industry Forecast, go to https://ex.pn/2024databreachindustryforecast. (Graphic: Experian)

Hoewel 2023 een ‘succesvol’ jaar was voor slechte actoren, is het mogelijk dat we het volgende jaar nog meer opschudding zullen zien verschijnen in het cyberlandschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sandra Bernardo

Experian

949 529 7550

sandra.bernardo@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr