22:12 uur 24-01-2024

ProAmpac werkt samen met Aptar CSP Technologies om vochtabsorberende, actieve verpakkingstechnologie te lanceren

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider op gebied van flexibele verpakking- en materiaalwetenschappen, maakte de lancering bekend van ProActive Intelligence Moisture Protect (MP-1000), een baanbrekende vochtabsorberende technologie waarvoor een patent in aanvraag is, die de behoefte aan zakjes met droogmiddel van de baan schuift. MP-1000-platformen gebruiken Aptars CSP Technologies’ 3-Phase Activ-Polymer™-platformtechnologie om het vochtgehalte in de kopruimte van de verpakking te verlagen. Hierdoor is dit ideaal voor toepassingen die optimale vochtregeling vereisen, zoals diagnosekits voor zorgverlening, live cultuurprobiotica en hygroscopische poedervormige voedingsproducten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240124290600/nl/

ProAmpac's ProActive Intelligence Moisture Protect MP-1000 (Photo: Business Wire)

ProAmpac’s ProActive Intelligence Moisture Protect MP-1000 (Photo: Business Wire)

“We zijn zeer enthousiast over de lancering van de Moisture Protect MP-1000-platformen, de nieuwste toevoeging aan de ProActive Intelligence-productlijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Montesanto Miles

ProAmpac

(617) 721 7040

Whitney.Montesanto@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr