17:23 uur 24-01-2024

Newmont versterkt leiderschapsteam met benoeming van industrieleider Peter Wexler tot Chief Legal Officer

Peter brengt uitgebreide internationale ervaring met zich mee in het beheer van juridische zaken, risico’s, compliance, fusies en overnames, antitrust- en corporate governance-zaken

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Newmont Corporation (NYSE: NEM, TSX: NGT, ASX: NEM, PNGX: NEM) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Peter Wexler als Chief Legal Officer. Peter zal toetreden tot het uitvoerend leiderschapsteam van Newmont en verantwoordelijk zijn voor het leiden van de juridische, compliance- en regelgevingszaken van het bedrijf wereldwijd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240123453079/nl/

Newmont Strengthens Leadership Team with Appointment of Industry Leader Peter Wexler as Chief Legal Officer (Photo: Business Wire)

Newmont Strengthens Leadership Team with Appointment of Industry Leader Peter Wexler as Chief Legal Officer (Photo: Business Wire)

Peter is een ervaren leider op het gebied van juridisch en risicobeheer met meer dan dertig jaar internationale kennis op het gebied van het beheer van juridische zaken, risico’s, compliance, fusies en overnames, antitrustzaken, rechtszaken en corporate governance binnen de industriële, technologie-, energiebeheer-, engineering-, productie- en bouwsectoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Pakradooni

Jennifer.Pakradooni@newmont.com
+1.720.236.8170

Check out our twitter: @NewsNovumpr