19:07 uur 24-01-2024

LambdaTest kondigt de lancering aan van SmartUI SDK voor moeiteloos visueel regressietesten

De SmartUI SDK van LambdaTest kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande testsuites, waardoor gebruikers schermafbeeldingen in verschillende browsers kunnen vastleggen, vergelijken en analyseren, met als gevolg een verbeterde testefficiëntie.

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd, uniform testplatform, heeft de lancering aangekondigd van zijn SmartUI SDK. Deze tool vereenvoudigt visuele regressietesten voor zijn gebruikers met slechts één klik en vindt gemakkelijk visuele UI-regressiebugs met behulp van Smart Testing.

SmartUI SDK kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande testsuites, waardoor de aanpak van visuele regressietesten wordt getransformeerd. Deze robuuste oplossing stelt gebruikers in staat moeiteloos schermafbeeldingen vast te leggen, te vergelijken en te analyseren in verschillende browsers en resoluties, zodat uitgebreide dekking en nauwkeurigheid bij visuele tests wordt gegarandeerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op met het persbureau van LambdaTest: press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr