14:43 uur 23-01-2024

Suzano viert honderdjarig bestaan met initiatief ter waarde van US$ 100 miljoen ter bevordering van mondiale inspanningen om de natuur te beschermen en te herstellen

SÃO PAULO–(BUSINESS WIRE)– De grootste pulpproducent ter wereld, Suzano, viert vandaag zijn 100e jaar met de aankondiging van het voornemen om US$ 100 miljoen dollar te investeren in de mondiale inspanningen om de natuur te beschermen en te herstellen. Een eerste bedrag van US$ 30 miljoen dollar zal worden gestoken in een reeks internationale partnerschappen die bedoeld zijn om onderzoek en onderwijs op het gebied van natuurbehoud, klimaatverandering en duurzaamheid van bedrijven te versnellen, met bijzondere aandacht voor Braziliaanse ecosystemen.

Suzano heeft afzonderlijke MoU’s ondertekend met de Universiteit van Cambridge en de Stanford Doerr School of Sustainability (SDSS) van Stanford University. De verwachting is dat deze de eerste zullen zijn van meerdere partnerschappen met universiteiten in Brazilië en de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Johanna Pemberton

suzano@hawthornadvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr