22:21 uur 23-01-2024

Esri lanceert Maps.com, een contentplatform voor ontwikkelaars die de kracht van kaarten aantoont

Nieuwe website presenteert kaarten die mensen helpen om de wereld aan de hand van cartografie beter te begrijpen

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag vond de lancering plaats van Maps.com, een baanbrekend platform dat de mooiste en meest opmerkelijke kaarten ter wereld voorstelt en in de bloemetjes zet. De innovatieve website zal de manier herdefiniëren waarop mensen de kracht van cartografie en gegevensweergave ervaren.

De nieuwe website, ontworpen door Esri, de internationale leider op gebied van kaarten en locatie-intelligentiesoftware, is een platform voor het delen en bespreken van visueel boeiende kaarten die inspireren, uitdagen, leren, belonen en uitdagen aan de hand van een reeks onderwerpen en formaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Gsm: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr