17:16 uur 22-01-2024

Aantal cyberaanvallen is meer dan verdubbeld, met een stijging van 104% in 2023

De data-analyse van Armis Labs biedt een mogelijke blauwdruk voor het komende jaar over waar beveiligingsteams prioriteit aan moeten geven wat betreft hun inspanningen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het cybersecuritybedrijf voor asset intelligence, heeft vandaag de aankondiging gedaan van The Anatomy of Cybersecurity: A Dissection of 2023’s Attack Landscape . De analyse van 2023 van de bedrijfseigen gegevens van Armis biedt kritisch inzicht in de veelzijdige uitdagingen waarmee internationale organisaties worden geconfronteerd als het gaat om het beschermen van het gehele aanvalsoppervlak. De bevindingen van het rapport dienen als blauwdruk om beveiligingsteams over de hele wereld te helpen bij het prioriteren van inspanningen om de blootstelling aan cyberrisico’s in 2024 te verminderen.

Uit het rapport blijkt dat de mondiale aanvalspogingen in 2023 meer dan verdubbeld zijn, namelijk een stijging van 104%.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr