14:49 uur 19-01-2024

LambdaTest kondigt Velocity Tour 2024 aan: flexibele netwerken voor flexibele tech-leiders

Velocity Tour is een exclusieve bijeenkomst voor technologieleiders, met de belofte van epische netwerken en inzichten in het opschalen van ondernemingen in het tijdperk van AI.

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Het in San Francisco gevestigde LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd, uniform testplatform, heeft de LambdaTest Velocity Tour 2024 aangekondigd. De LambdaTest Velocity Tour is een exclusieve bijeenkomst op uitnodiging, ontworpen voor technologieleiders en -experts uit de industrie.

De Velocity Tour biedt een meeslepende ervaring voor QE-leiders, bevordert netwerkmogelijkheden en biedt inzichten in het opschalen van ondernemingen in het tijdperk van AI. Deelnemers krijgen waardevolle inzichten in de visie van LambdaTest op de toekomst van softwarekwaliteit. Het evenement zal ook demonstraties bieden van LambdaTest’s nieuwe productaanbod en -innovaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op met het persbureau van LambdaTest: press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr