12:12 uur 19-01-2024

inDrive is nog altijd de op een na meest gedownloade app voor vervoersdiensten ter wereld en op drie na meest gedownloade reisapp ter wereld

MOUNTAIN VIEW, Californië–(BUSINESS WIRE)– inDrive, een wereldwijd platform voor mobiliteit en stedelijke diensten, actief in 46 landen, was in 2023 voor het tweede achtereenvolgende jaar de op één na meest gedownloade app voor vervoersdiensten, aldus data.ai. inDrive bereikte ook een belangrijke mijlpaal als de op drie na meest gedownloade app ter wereld in de categorie Reizen.

In 2023 werd de inDrive-app in totaal 66,6 miljoen keer gedownload, zo blijkt uit gegevens van Google Play en de App Store (in China alleen iOS), aldus data.ai.

inDrive kent een aanhoudende robuuste groei dankzij de toevoeging van nieuwe diensten, waaronder vracht-, koeriers- en B2B-bezorgdiensten, maar ook interlokale ritten en klusjeswerk. Verder werd het kernaanbod van particuliere vervoersdiensten uitgebreid naar nieuwe regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

indrive@snowhilladvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr