12:37 uur 19-01-2024

EV lanceert de nieuwe website van de Groep om haar transformatie en ambitie in de kijker te stellen om zich in de sector als internationale leverancier van oplossingen te profileren.

RHO (MI), Italië–(BUSINESS WIRE)– Eigenmann & Veronelli, een vooraanstaande distributeur van gespecialiseerde chemische stoffen en voedingsingrediënten, lanceert vandaag haar nieuwe website van de Groep (www.eigver.com). De nieuwe digitale home is een getuigenis van EV’s succesvolle transformatie de voorbije jaren onder aanvoering van Gabriele Bonomi, CEO van de Groep, en van de ambitie van het bedrijf om zich in de sector als internationale leverancier van oplossingen te profileren.

De volledig herwerkte digitale omgeving is een duidelijke uitdrukking van EV’s opgefriste identiteit, inclusief een interessant doel en een sprankelende visie, een ambitieuze en digitaal aangestuurde internationale groeistrategie, robuuste bedrijfscultuur en aantrekkelijke waarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Federica Urso
Group PR & Media Relations Manager – @: mediarelations@eigver.it Gsm: (+39) 338 7295116

Miriam Bolzoni
Group PR & Media Relations – @: mediarelations@eigver.it Gsm: (+39) 338 6646747

Check out our twitter: @NewsNovumpr