12:38 uur 18-01-2024

PUMA uitgeroepen tot wereldwijde Top Employer in 2024

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– PUMA, producent van sportartikelen, is uitgeroepen tot Top Employer in vier regio’s en 24 landen wereldwijd. Dit onderstreept de inzet van het bedrijf om haar werknemers een aantrekkelijke werkplek te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240118844682/nl/

De prijs, die wordt toegekend op basis van een uitgebreid onderzoek van het Top Employers Institute, werd toegekend aan PUMA voor de regio’s Azië-Oceanië, Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika en voor het eerst ook voor de landen Polen en Oekraïne. Het is de tweede keer dat PUMA deze prijs wereldwijd ontvangt en de vijfde keer dat het bedrijf de prijs ontvangt voor de regio Europa.

“We zijn er zeer trots op dat onze inspanningen opnieuw zijn erkend en dat we een van de slechts 17 bedrijven zijn die wereldwijd zijn uitgeroepen tot Top Employer,” aldus Dietmar Knoess, Vice President voor People and Organization bij PUMA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Robert-Jan Bartunek, PUMA Corporate Communications

robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr