21:23 uur 18-01-2024

Lenovo neemt deel aan het ServiceNow Consulting and Implementation Partner Program om de digitale transformatie van klanten te stimuleren

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Lenovo aangekondigd dat het deelneemt aan het ServiceNow Consulting and Implementation Partner Program om organisaties te helpen profiteren van innovatieve workflows die door Lenovo zijn ontwikkeld met behulp van de mogelijkheden van het ServiceNow-platform.

Als ServiceNow Consulting and Implementation Partner zal Lenovo zijn uitgebreide branche-expertise, reputatie op het gebied van dienstverlening en grootschalige implementatiekennis gebruiken om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen via het Now Platform. Lenovo zal in eerste instantie een toegangspoort bieden voor transformatieve Digital Workplace-mogelijkheden aan klanten in Australië en Hongkong, waarna verdere gebieden over de hele wereld zullen volgen.

Het vernieuwde ServiceNow Partner Program erkent partners voor hun gevarieerde expertise en ervaring om kansen te benutten, nieuwe markten te bereiken en gezamenlijke klanten te helpen bij hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeno Group voor Lenovo: lenovossg@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr