02:20 uur 18-01-2024

De Biocodex Group versterkt zijn positie in microbiota, met de ondertekening van een licentieovereenkomst met My Health, een Belgisch biotechbedrijf gespecialiseerd in microbiota-oplossingen

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Biocodex, een Franse farmaceutische groep met expertise op het gebied van microbiota, de gezondheid van vrouwen, weesziekten, en My Health, een Belgisch biotechbedrijf gespecialiseerd in microbiota-oplossingen, kondigen aan dat zij een licentieovereenkomst hebben getekend voor verschillende landen waarin de Biocodex Groep actief is, om het DUOSPORE®-voedingssupplement op de markt te brengen.

My Health werd in 2017 opgericht door Raf Dybajlo. In 2021 publiceerde het bedrijf een klinische studie in The Lancet Gastroenterology & Hepatology over de werkzaamheid van de eigen stammen van My Health, MY01 & MY02, bij de behandeling van functionele dyspepsie (onverklaarde maagklachten).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers: Benjamin Voron – +33 6 73371615 – b.voron@biocodex.com

Contactpersoon voor de pers: Raf Dybajlo – +32 (0)11 25 43 16 – raf.dybajlo@myhealth-biotech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr