17:32 uur 18-01-2024

Ceres tekent eerste waterstoflicentie met Delta

HORSHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Ceres Power Holdings plc (CWR.L), een toonaangevende ontwikkelaar van schone energietechnologie, en Delta Electronics (‘Delta’), een wereldleider op het gebied van energie- en thermische beheeroplossingen, brengen vandaag een gezamenlijk persbericht uit over hun samenwerking, die aan het einde van deze verklaring volledig wordt getoond.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240118609476/nl/

Ceres CEO, Phil Caldwell, and Delta Head of Hydrogen Energy Business Division, Charles Tsai

Ceres CEO, Phil Caldwell, and Delta Head of Hydrogen Energy Business Division, Charles Tsai

Ceres en Delta hebben een wereldwijde langdurige productiesamenwerking en licentieovereenkomst getekend voor de stackproductie van zowel vaste-oxide-elektrolysecellen (‘SOEC’) als vaste-oxide-brandstofcellen (‘SOFC’).

  • De overeenkomst omvat een omzet van £ 43 miljoen voor Ceres via technologieoverdracht, ontwikkelingslicentievergoedingen en technische diensten, waarvan naar verwachting ongeveer de helft in 2024 als omzet zal worden erkend.
  • Er is potentieel voor extra inkomsten uit de verkoop van Ceres-ontwikkelingsstacks aan Delta
  • De overeenkomst omvat ook royaltybetalingen aan Ceres op toekomstige commerciële productie en verkoop aan eindklanten door Delta
  • De technologie-introductie en fabrieksbouw starten vanaf 2024 en de initiële productie door Delta zal naar verwachting eind 2026 starten.
  • Delta biedt oplossingen aan klanten over de hele wereld, in een groot aantal sectoren, waaronder de chemie, energie, transport, staal en meer, met een sterke ambitie voor toekomstige schaalvergroting

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FTI Consulting (Financial PR)

Dwight Burden / Ben Brewerton

Tel.: +44 (0)203 727 1000

E-mail: ceres_power@fticonsulting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr