10:47 uur 17-01-2024

WealthArc en ZeroLink transformeren vermogensbeheer met Artificiële Intelligentie

ZURICH & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– WealthArc, een internationale leverancier van oplossingen voor vermogensgegevensbeheer gevestigd in Zwitserland, gaat samenwerken met ZeroLink, een pioniersbedrijf op gebied van neurosymbolische KGQA-technologie, om WealthArc AI & Analytics te ontwikkelen, een baanbrekende “Chat with your data”-service aangestuurd door machine learning, speciaal ontwikkeld voor het domein van vermogensbeheer.

De integratie van de technologie van ZeroLink in de ontwikkeling van WealthArc AI & Analytics zorgt voor een totaal nieuwe benadering van vermogensbeheer om moeiteloos toegang te hebben tot complexe datasets, erin te navigeren en ze te begrijpen.

WealthArc biedt vermogensbeheerders, family offices, trustees en andere eigenaars van vermogen een geavanceerd gegevensbeheerplatform dat wereldwijd elke dag meer dan 200k posities aggregeert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Radomir Mastalerz, CEO bij WealthArc, radomir.mastalerz@wealtharc.com
Darren Tseng, CEO bij ZeroLink, darren@zerolink.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr