19:33 uur 17-01-2024

LTIMindtree levert een omzetgroei van 3,5% op jaarbasis in USD

EBIT-stijging van 14,6% op jaarbasis; sterke orderinstroom van USD 1,5 miljard dollar, goed voor een groei op jaarbasis van 21%

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag zijn geconsolideerde resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal dat eindigde op 31 december 2023, zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

Onze sterke operationele prestaties in een seizoensmatig zwak kwartaal spreken van de veerkracht van de organisatie te midden van de aanhoudende macro-uitdagingen. Voor het kwartaal rapporteerden we een omzet van USD 1,08 miljard, een groei van 3,5% op jaarbasis in USD, een EBIT-marge van 15,4%, een stijging van 150 basispunten op jaarbasis, en een PAT-marge van 13%, een stijging van 140 basispunten op jaarbasis. We hebben onze hoogste orderinstroom ooit geboekt van USD 1,5 miljard, wat neerkomt op een stijging van 21% op jaarbasis, en onze sterke cashflowcijfers hebben ons geholpen de grens van INR 10.000 crore aan contanten en beleggingen te overschrijden. Deze sterke indicatoren geven ons het vertrouwen dat we ons traject naar succes kunnen vervolgen nu we het nieuwe jaar ingaan.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: Shambhavi.Revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr