01:56 uur 17-01-2024

Hithium levert 5GWh batterijcellen aan Powin

  • Overeenkomst omvat levering van unieke duurzame 300Ah-cel
  • Hithium gaat de komende drie jaar wereldwijd aan Powin-projecten leveren
  • De overeenkomst versterkt het partnerschap tussen de twee bedrijven

CHONGQING, China–(BUSINESS WIRE)– Hithium, fabrikant van stationaire batterijen, heeft getekend voor de levering van 5GWh aan batterijcapaciteit aan Powin, LCC, de wereldwijde aanbieder van energieopslagplatforms. De looptijd van het contract is drie jaar, waarbij de twee bedrijven eerder in 2023 een eerste contract tekenden voor de levering van ten minste 1,5GWh. Hithium zal Powin de overeengekomen energieopslagcapaciteit leveren in de vorm van zijn 300Ah lithiumferrofosfaat (LFP) cellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240116938826/nl/

Powin VP Global Procurement Jason Eschenbrenner (left) and Hithium VP Monee Pang (right) after signing the new agreement. (Photo: Business Wire)

Powin VP Global Procurement Jason Eschenbrenner (left) and Hithium VP Monee Pang (right) after signing the new agreement. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
carol.wu@hithium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr