22:45 uur 17-01-2024

HCL Group en UpLink kondigen de winnaars aan van de Zero Water Waste Challenge, onderdeel van het Aquapreneur Innovation Initiative

  • Het Aquapreneur Innovation Initiative is een vijfjarig investeringsplan van $ 15 miljoen van HCL, een toonaangevend wereldwijd conglomeraat, om innovatie in de zoetwatersector te stimuleren.
  • De 10 winnende Aquapreneurs werden geselecteerd uit 192 wereldwijde kandidaten.
  • De winnaars ontvangen een bedrag uit een totale financieringspool van CHF 1,90 miljoen om hun start-ups op te schalen en wereldwijd zoetwateroplossingen te leveren.
  • Deelnemers uit diverse regio’s kwamen met opmerkelijke bijdragen uit Afrika (16%), Azië (18%), Europa (13%) en andere wereldgebieden.
  • Van de winnaars van dit jaar zijn er twee afkomstig uit India, vier uit Europa, twee uit Zuid-Amerika en twee uit de Verenigde Staten.

DAVOS-KLOSTERS, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– HCL Group, een wereldwijd conglomeraat, en UpLink, het open innovatieplatform van het Wereldeconomisch Forum, hebben vandaag de top 10 bekend gemaakt van ondernemers die zich richten op water en die een financiële prijs zullen ontvangen uit een totale pool van 1,9 miljoen CHF als onderdeel van de Zero Water Waste Challenge.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240117898617/nl/

L- Roshni Nadar Malhotra, Chairperson, HCLTech along with the two Aquapreneurs at World Economic Forum 2024 (Photo: Business Wire)

L- Roshni Nadar Malhotra, Chairperson, HCLTech along with the two Aquapreneurs at World Economic Forum 2024 (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:

Dr. Pooja Arora | pooja_sikka@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr