10:00 uur 17-01-2024

Clarius ontvangt CE-markering voor zijn draadloze Dual-Array handheld scanner voor echografie van het hele lichaam

De nieuwe Clarius PAL HD3 ultrasound scanner is nu beschikbaar in de Europese Unie om ziekenhuisartsen en verpleegkundigen in staat te stellen snel een diagnose te stellen en de behandeling van patiënten aan het bed te begeleiden

VANCOUVER, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Clarius Mobile Health, een wereldleider in draadloze echo apparaten , heeft de CE-certificering ontvangen voor zijn revolutionaire Clarius PAL HD3, een draadloze handheld scanner voor het hele lichaam die gefaseerde en lineaire arrays in één kop combineert. De scanner biedt superieure beeldkwaliteit van oppervlakkige en diepe anatomie aan het bed1.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240117054446/nl/

New Clarius PAL HD3 wireless handheld whole-body ultrasound scanner uniquely combines phased and linear arrays on a single head. It offers superior image quality of superficial and deep anatomy at the bedside. CE-Certified, it's now available in Europe, the United Kingdom and the United States.

New Clarius PAL HD3 wireless handheld whole-body ultrasound scanner uniquely combines phased and linear arrays on a single head. It offers superior image quality of superficial and deep anatomy at the bedside. CE-Certified, it’s now available in Europe, the United Kingdom and the United States.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarius Media:

Marie-Claire Charlton

Directeur Marketing

marie-claire.charlton@clarius.com
+1 (778) 800-99754 ext. 148

Check out our twitter: @NewsNovumpr