21:05 uur 16-01-2024

Spinnaker Support erkend in de 2023 Gartner® Market Guide for Independent Third-Party Software Support for Megavendors

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Spinnaker Support (Spinnaker), de leider op het gebied van software-ondersteuning door derden waar meer dan 1.000 klanten wereldwijd op vertrouwen, is voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als Representative Vendor in de 2023 Gartner Market Guide for Independent Third-Party Software Support (TPSS) for Megavendors.

Gartner beschrijft onafhankelijke TPSS voor IBM-, Microsoft-, Oracle- en SAP-software als een goedkoper alternatief voor de kosten van onderhoud, ondersteuning en consulting die deze vier grote leveranciers in rekening brengen.

Gartner voegde hieraan toe: “De gemiddelde jaarlijkse besparing is meestal 50% als je de kosten van TPSS-services vergelijkt met de prijsmodellen en het beleid voor jaarlijks onderhoud en ondersteuning van IBM, Microsoft, Oracle en SAP.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dan Walsh

dan@mustardpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr