19:06 uur 16-01-2024

Parse Biosciences neemt Biomage over

Analyseplatform maakt krachtige, toegankelijke verkenning van celgegevens mogelijk

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare single-cell sequencing-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het Biomage, een softwarebedrijf voor gegevensanalyse heeft overgenomen. Door de overname krijgen klanten toegang tot een uitgebreider pakket van single-cell gegevensanalysetools met behulp van een intuïtieve interface. Door Biomage’s krachtige gegevensanalysetools te koppelen aan Parse’s Evercode combinatorische barcoding-technologie wordt onderzoekers een dieper inzicht geboden, waarbij de analysetijd drastisch wordt verkort.

Biomage host en ondersteunt de grootste community instance van Cellenics®, een cloudgebaseerd gegevensanalyseplatform voor single-cell RNA-sequencing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr