21:40 uur 16-01-2024

KBI Biopharma, Inc. en Argonaut Manufacturing Services, Inc. smeden een strategische alliantie om mondiale biofarmaceutische bedrijven te ondersteunen met geïntegreerde oplossingen voor farmaka en geneesmiddelen

De alliantie combineert de krachten van beide bedrijven, met als gevolg een volledig aanbod voor efficiënte en naadloze biofarmaceutische ontwikkeling en cGMP-productie

DURHAM, N.C. & CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– eKBI Biopharma, Inc. (KBI), een JSR Life Sciences-bedrijf en cGMP-contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO), en Argonaut Manufacturing Services, Inc. (Argonaut), een cGMP-contractproductieorganisatie (CMO) die de biofarmaceutische en diagnostische industrie bedient, hebben vandaag een strategische alliantie aangekondigd die biofarmaceutische klanten end-to-end oplossingen voor de productie van farmaka en geneesmiddelen biedt. De overeenkomst zorgt voor een naadloze integratie van de productie van farmaka en geneesmiddelen door de toonaangevende diensten voor geneesmiddelenontwikkeling en productie van biologische geneesmiddelen van KBI te combineren met de expertise van Argonaut op het gebied van steriele afvulafwerking.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240116390353/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen voor KBI Biopharma, Inc.
Sarah Wakefield

KBI Biopharma, Inc.

swakefield@kbibiopharma.com

Mediavragen voor KBI Biopharma, Inc.
Blair Ciecko

CG Life

bciecko@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr