14:59 uur 16-01-2024

Indiase luchthavens domineren de 2023 On-Time Performance Review van Cirium

Rajiv Gandhi International Airport (HYD) verzekert zich de tweede plaats voor stiptheid in de wereldwijde categorie en de categorie grootste luchthavens voor 2023.

Kempegowda International Airport (BLR) werd derde in zowel de wereldrangschikking als in de categorie grote luchthavens.

Osaka International Airport (ITM) piekt op de eerste plaats in de categorie middelgrote luchthavens, eveneens in de APAC-regio.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Twee van de top vijf mondiale luchthavens voor stipte prestaties dit jaar bevinden zich in India, vermeld in Ciriums jaarlijkse On-Time Performance Review.

Rajiv Gandhi International Airport eindigde als tweede in de wereldranschikking, met 84,42% stipte vluchten, en Kempegowda International Airport volgt dicht op de hielen met 84,08% stipte vluchten op de derde plaats.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@cirium.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr