19:35 uur 16-01-2024

ExaGrid kondigt nieuwe 2U-productlijn met hoge dichtheid aan voor efficiëntie in rackruimte

Productupdates omvatten ook ondersteuning van S3-objectopslag met objectvergrendeling

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de sector, heeft vandaag twee belangrijke nieuwe productupdates aangekondigd. ExaGrid zal drie nieuwe apparaatmodellen leveren: de EX54, EX84 en EX189, die de grootste schaalbare systeemopslagcapaciteit bieden voor elke back-upopslag op de markt. Daarnaast heeft ExaGrid aangekondigd dat ExaGrid Tiered Backup Storage-apparaten in maart 2024 een objectopslagdoel zullen zijn dat het S3-protocol met objectvergrendeling ondersteunt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240116862546/nl/

Een van de belangrijkste hoogtepunten van de bijgewerkte productlijn is dat alle ExaGrid-apparaten beschikbaar zullen zijn in 2U-modellen, zodat rackruimte-efficiëntie wordt geboden. Hierdoor kunnen organisaties besparen op rackopslag- en koelingskosten en tegelijkertijd grote databack-ups en toekomstige datagroei mogelijk maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr