08:00 uur 16-01-2024

Enquête van Regula onthult dat 80% van de beslissingnemers digitale nomadebeweging met gestegen identiteitsfraude in verband brengen

Regula, een internationale ontwikkelaar van forensische apparaten en oplossingen voor identiteitsverificatie, heeft de tweede fase van haar recente enquête* vrijgegeven, gewijd aan de effecten van de digitale nomadebeweging. De bevindingen tonen een stijging van identiteitsfraude aan die de meeste bedrijven associëren met de grote toename van reizende professionals naar hun landen. De sectoren die het meest getroffen worden, zijn financiële services en verzekeringen.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Volgens de resultaten van de enquête is het aantal gevallen van verificatie van buitenlandse documenten in alle delen van de wereld met gemiddeld 21% toegenomen sinds de zomer van 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr