16:00 uur 15-01-2024

Reply zorgt voor revolutionaire verandering in de configuratie-ervaring met “AI Product Discovery”: een productconfigurator die het potentieel van AI en realtime 3D aanwendt

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply kondigt de lancering van AI Product Discovery aan, een realtime 3D-productconfigurator aangestuurd door generatieve AI. De oplossing introduceert een nieuwe manier van interactie met digitale twins, wat het begrip van het product en de variaties ervan vereenvoudigt en op die manier de algehele productconfiguratie-ervaring verbetert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240115784646/nl/

AI Product Discovery is a solution that leverages real-time 3D configuration technologies and generative Large Language Models for photorealistic product visualisations and immersive experiences. (Photo: Reply)

AI Product Discovery is a solution that leverages real-time 3D configuration technologies and generative Large Language Models for photorealistic product visualisations and immersive experiences. (Photo: Reply)

“AI Product Discovery” is ontwikkeld door Infinity Reply en Machine Learning Reply , gespecialiseerde bedrijven binnen de Reply-groep die zich toespitsen op 3D Content & Spatial Computing en op AI. Dit product maakt de creatie mogelijk van zeer realistische 3D-voorstellingen van voorwerpen en omgevingen in realtime, aan de hand van de Unreal Engine-technologie van Epic. Door het aanwenden van generatieve AI biedt de configurator een digitale assistent op het Large Language Model door OpenAI, maar het kan ook met andere Large Language Models geïntegreerd worden, voor interactie met en ondersteuning van de eindgebruiker tijdens configuratieactiviteiten.

De AI Product Discovery-configurator biedt een probleemloze, intuïtieve en gepersonaliseerde ervaring. Het maakt gebruik van een model met generatieve AI dat de gebruiker door de configuratiestappen leidt en daarbij instaat voor nauwkeurige informatie binnen de context over de specifieke eigenschappen van elk product of merk. Verder kunt u ermee unieke patronen van materialen en texturen creëren. Aan de hand van spraak, gebaren of tekstcommando’s kunnen gebruikers het product moeiteloos in realtime personaliseren, om afwerkingen, kleuren, materialen en opties aan te passen. Dankzij geavanceerde realtime 3D-technologieën hebben gebruikers controle over de animaties van het product en een beter zicht op de eigenschappen en bewegingen ervan.

Het veelzijdige ontwerp zorgt ervoor dat de AI Product Discovery in diverse sectoren kan worden ingezet, van de automobielsector en retail tot de productie van apparaten voor thuis, waarbij de klok rond gepersonaliseerde assistentie wordt geboden via zowel fysieke als digitale platformen.

Voor meer informatie over AI Product Discovery en Reply’s oplossingen op basis van generatieve AI gaat u naar: www.ai.reply.com.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten ondersteunen om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Infinity Reply

Infinity Reply is het bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in 3D-weergaven en de ontwikkeling van gepersonaliseerde realtime en CGI-oplossingen. De portfolio omvat offline en realtime consultingservices, de ontwikkeling en implementatie van creatieve en technologische concepten, de productie en implementatie van content gebaseerd op gevestigde technologieën, gegevensformaten en interactieapparaten. Tot de mogelijke toepassingen behoren productontwerp en -ontwikkeling, marketing en verkoop, training en service, maar ook entertainment. www.infinity.reply.com

Machine Learning Reply

Machine Learning Reply is het bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in het verstrekken van artificiële intelligentieservices en -oplossingen om haar klanten te begeleiden naar digitalisering, door hen te helpen om concurrentiëler en meer door gegevens aangestuurd te worden aan de hand van Smart Analytics, Machine Learning en Artificiële Intelligentie. Met expertise in diep leren, machinevisie, NLP en het opstellen van voorspellende modellen, helpt het bedrijf haar klanten om hun activiteiten te versterken door hen zeer ervaren, toegewijde ontwikkelingsteams voor te stellen. www.machine-learning.reply.it

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)7769 158787

Check out our twitter: @NewsNovumpr