23:39 uur 15-01-2024

Canon Medical Systems en Olympus kondigen een zakelijke alliantie aan op het gebied van endo-echografiesystemen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Canon Medical Systems Corporation (Canon Medical) en Olympus Corporation (Olympus), hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een overeenkomst hebben gesloten voor samenwerking op het gebied van endo-echografiesystemen. Canon Medical gaat diagnostische echografiesystemen ontwikkelen en produceren die worden gebruikt voor endo-echografie 1 en Olympus gaat de verkoop- en marketinginspanningen leveren. Het doel van deze samenwerking tussen het Canon Aplio i800 2 diagnostisch echografiesysteem voor endo-echografie en de ultrasone endoscoop 3 van Olympus is het op de markt brengen van geavanceerde apparatuur voor endo-echografie die in staat is beelddiagnose van hoge kwaliteit te leveren. Canon Medical en Olympus richten zich op technologische vooruitgang en verbetering van de diagnostische prestaties op het gebied van endo-echografie, met plannen voor wereldwijde expansie, in eerste instantie naar Japan en Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Global-Public_Relations@olympus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr